کار تحقیقی نظریه های گرسنگی و تشنگی کار تحقیقی نظریه های گرسنگی و تشنگی | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 53 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
کار تحقیقی نظریه های گرسنگی و تشنگی
اما پینل[1] 1997 گزارش می كند سایر پژوهشها دریافته اند كه رفتار خوردن اغلب حتی با تزریق زیاد گلوكز تأثیر نمی پذیرد.
نظریهی لیپواستاتیك
گرسنگی می تواند با كاهش سطوح گلوكز ایجاد می گردد. این ماده یكی از مواد اصلی غذایی است (موادی كه باعث تغذیه و قوت می شود) اما این مواد دو نوع میباشند، لیپیدها یا اسیدهای چربی، و اسیدهای آمینه. برطبق فرضیهی لیپواستاتیك (برای مثال نیسبت[2] 1972)، رفتار خوردن زمانی حاصل می شود كه هیپوتالاموس اطلاعاتی را دربارهی پایین بودن سطوح لیپیدها یا چربی دریافت می كند.
این گیرنده ها در كجا قرار دارند كه سطح پایین چربی ها یا لیپیدها را مشخص میسازند؟ ریتر و تیلور[3] (1990) دریافتند با قطع شدن عصب واك (عصبی كه اطلاعات را از شكم به مغز می رساند) وارد حفرهی شكمی می شود، فقدان اسیدهای چربی بوجود می آید گرسنگی ایجاد می شود. این مساله پیشنهاد می كند گیرنده های حساس به چربی در داخل حفرهی شكمی یا نزدیك به آن وجود دارد.
ارزیابی
محروم ماندن از لیپیدها (محرومیت از سلولهای چربی) باعث گرسنگی می شود، به خصوص زمانیكه با كمبود گلوكز (محرومیت سلولهای گلوكز) همراه باشد. فریدمن، توردف و رامیرز[4] (1986) به موشها دوزهای متعادلی از مواد شیمیایی دادند كه هم محرومیت چربی و هم محرومیت گلوكزی را ایجاد می نمود. هنگامی كه هر دو مادهی شیمیایی به موشها داده شد، افزایش چشمگیری در غذا خوردن آنها مورد مشاهده قرار گرفت، اما هنگامیكه تنها یك مادهی شیمیایی به كار رفت، اثرات كمتری نشان داده شد. این موضوع پیشنهاد می كند كه باید كنترل پیچیده ای بر ایجاد و آغاز رفتار خوردن حاكم باشد.
توقف خوردن
تا اینجا بر همهی دلایلی كه رفتار خوردن را بر می انگیزند تمركز نمودیم. اما چرا ما از خوردن باز می ایستیم؟ فشارهای اجتماعی متعددی برای حجم وعده های غذایی معین وجود دارد اما، فرآیندهای فیزیولوژیك دیگری هم بر این امر دخیل است. دوتش و گنزالز[5] (1980) دریافتند كه شكم نیز نقش مهمی ایفا می كند. آنها با استفاده از عمل جراحی در موشها وسیله ای را با قابلیت باد شدن قرار دادند كه می توانست از نگهداری غذا در شكم جلوگیری كند. هنگامی كه 5 میلی لیتر از محتویات شكم به طور مصنوعی خارج می شد، موشها تقریباً به طور دقیق 5 میلی لیتر از رژیم مایع غذایی را برای جبران آنچه كه از دست داده بودند مصرف می كردند.
[1] Pinel
[2] -Nisbett
[3] -Ritter and Taylor
[4] - Fried man , tordoff
[5] -Deutsch , Gonzalez
...
نظریهی مشوق مثبت
نظریهی مشوق مثبت (برای مثال رولز و رولز[1] 1982) بیشتر دارای شواهدی برای رفتار خوردن می باشد، نسبت به اینكه شواهدی برای نظریهی نقطهی تثبیت و تعادل حیاتی داشته باشد. بر طبق نظریهی مشوق مثبت، سطوح گرسنگی بوسیلهی لذت پیشبینی شدهی خوردن تعیین می شود. عوامل متعددی بر سطح پیشبینی شدهی لذت تأثیر می گذارند. این عوامل ممكن است شامل پیشبینی طعم غذا، مدت زمان آخرین بار صرف غذا، وقت روز با توجه به وعده های غذایی طبیعی، سطوح قند خون و غیره باشد. به عبارت دیگر، فرآیندهای فیزیولوژیك پایه و عوامل اجتماعی هر دو در احساس گرسنگی، دخیل هستند.
حمایت قوی برای نظریهی مشوق مثبت بوسیلهی راجرز و بلاندل[2] (1980) گزارش شده است. آنها رفتار خوردن موشها را با ارائهی رژیم غذایی معمولی و یك رژیم غذایی با عنوان رژیم غذایی سلف سرویسی كه در برگیرندهی تنوعی از غذاهای قابل دسترس بود مورد مقایسه قرار دادند. در این مطالعه، موشهای برنامهی غذایی سلف سرویس نان و شكلات نیز علاوه بر رژیم غذایی معمولشان دریافت می كردند.
نتایج چه چیزهایی بودند؟ موشهایی كه برنامهی غذایی سلف سرویس را دریافت
[1] - Rolls , Rolls
[2]-Rogers , B lundell
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
کار تحقیقی نظریه های گرسنگی و تشنگی ,
مقاله تواضع و فروتنی مقاله تواضع و فروتنی | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 11 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
مقاله تواضع و فروتنی
ناگفته پیداست كه تواضع و فروتنى نقطه مقابل تكبر و فخرفروشى است و جدا سازى بحثهاى كامل این دو از یكدیگر مشكل یا غیر ممكن است و لذا هم در آیات و روایات اسلامى و هم در كلمات بزرگان اخلاق این دو به یكدیگر آمیخته شده است، نكوهش از یكى ملازم تمجید و ستایش از دیگرى است و ستایش از یكى همراه با نكوهش از دیگرى مىباشد، درست مثل اینكه بحثهاى مربوط به ستایش و تمجید از علم جداى از نكوهش از جهل نیست و نكوهش از جهل همراه ستایش علم است.
با این حال مفهوم این سخن آن نیست كه ما بحثهاى مربوط به تواضع را نادیده گرفته و به آنچه در بحث زشتى تكبر و استكبار گفتیم بسنده كنیم. بخصوص اینكه نسبتبین تكبر و تواضع به اصطلاح نسبت میان ضدین است نه وجود و عدم. هم تكبر یك صفت وجودى است و هم تواضع و هر دو در مقابل یكدیگر قرار دارند، نه از قبیل وجود و عدم كه سخن از یكى الزاما همراه با نفى دیگرى باشد.
در روایات اسلامى نیز به این معنى اشاره شده است از جمله از على(ع) مىخوانیم: «ضادوا الكبر بالتواضع; به وسیله تواضع با تكبر كه ضد آن است مقابله كنید».
با این اشاره به قرآن باز مىگردیم و آیات مربوط به مساله تواضع را گلچین كرده، مورد بررسى قرار مىدهیم(هر چند آیاتى كه به كنایه یا به ملازمه به آن اشاره مىكند بیش از اینها است).
1- یایها الذین آمنوا من یرتد منكم عن دینه فسوف یاتى الله بقوم یحبهم و یحبونه اذلة على المؤمنین اعزة على الكافرین... (سورهمائده،آیه54)
2- و عباد الرحمن الذین یمشون على الارض هونا و اذا خاطبهم الجهلون قالوا سلاما (سورهفرقان،آیه63)
3- واخفض جناحك لمن اتبعك من المؤمنین (سورهشعراء،آیه215)
ترجمه
1- اى كسانى كه ایمان آوردهاید! هر كس از شما، از آیین خود بازگردد(به خدا زیانى نمىرساند;) خداوند به زودى جمعیتى را مىآورد كه آنها را دوست دارد و آنان(نیز) او را دوست دارند; در برابر مؤمنان متواضع، در برابر كافران سرسخت و نیرومندند.
2- بندگان(خاص خداوند) رحمان، كسانى هستند كه با آرامش و بى تكبر بر زمین راه مىروند; و هنگامى كه جاهلان آنها را مخاطب سازند(و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام مىگویند(و با بى اعتنایى و بزرگوارى مىگذرند).
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
مقاله تواضع و فروتنی ,
بررسی اثرات افسردگی بررسی اثرات افسردگی | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 72 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 104 |
بررسی اثرات افسردگی
مقدمه:
از میان اختلالات روانی شاید بتوان گفت كه افسردگی یكی از شایعترین اختلالات جوامع امروزی میباشد كه انسانهای زیادی از آن رنج میبرند هر انسانی ممكن است در دوره ای از زندگی خود آن را تجربه كند طوری كه امروزه آن را سرماخوردگی روانی مینامند . اختلالاتی كه این بیماری در زندگی روزمره ایجاد میكند بر كسی پوشیده نیست. گستره بیماری طوری میباشد كه تمام حیطه های كاركردی شغلی ، خانوادگی و اجتماعی را مختل میكند. تا اواسط قرن حاضر اطلاعات اندكی در رابطه با افسردگی در دسترس بود و تحقیقات محدودی در جهت شناسایی آن به عمل آمده بود و تبیین و توصیف آن همواره در چهارچوب پزشكی و مدل تكعاملی صورت میگرفت. اما امروزه شاهد تغییراتی در نحوه نگرش به این بیماری از لحاظ سبب شناسی ، سیر شكل گیری و درمان آن هستیم نتیجه این تغیرات دگرگونیهای مختلفی بود كه عمدتاً در عرصه روان شناسی مرضی، روان شناسی تجربی و روان شناسی شناختی پدید آمد و به دنبال همین دگرگونی ها بود كه نظریه پردازان به بررسی ابعاد این بیماری پرداختند و مكاتب مختلف و درمان های متعددی شكل گرفت . از بین این مكاتب روانشناسی شاید بتوان گفت كه مكتب شناختی پیشرفت قابل ملاحظهای را در سبب شناسی و درمان اختلالات خلقی داشته است اخیراً افسردگی به عنوان یك اختلال شناختی مطرح شده است همچنین برخی از نظریه پردازان اعتقاد دارند كه بهتر است علایم مرضی افسردگی را به حساب اسنادهای علی كه درباره حوادث زندگی توسط بیماران افسرده ارائه میشود، گذاشته شود. نظریه درماندگی آموخته شده یكی از نظریات نسبتاً جدیدی است كه در این زمینه به تحقیقات روان شناختی وسیعی میدان داده است این نظریه حوزه رفتاری ـ شناختی را به هم ربط میدهد به عقیده سلیگمن درماندگی آموخته شده در انسان ها میتواند به صورت افسردگی تجربه شود و این هنگامیاست كه شخص بر این باور باشد كه كنترلی بر مسیر رویدادهای زندگی ندارد. در همین راستا تحقیقات نشان داد كه انسان ها
در ارتباط با نتایج پاسخ هایشان دارای سبك اسنادی میشوند و این شیوه تبیین در پیشبینیهای آنها از حوادث آتی موثر است . سلیگمن و همكارانش اسنادها را در سه بعد بیرونی ـ درونی، كلی ـ اختصاصی و پایدار ـ ناپایدار طبقه بندی كردند و معتقدند كه سبك اسناد چهار اصل دارد و فرض بر این است كه برای وقوع افسردگی وجود هر چهار اصل لازم است، كه عبارتند از:
1ـ انتظار شیوع حوادث بسیار ناگوار یا انتظار وقوع حوادث بسیار مطلوب.
2ـ ناتوانی در كنترل نتایج مرتبط با این حوادث
3ـ برخورداری از یك سبك اسنادی ناجور (نسبت دادن رویدادهای منفی به علل درونی، پایدار و كلی و رویدادهای مثبت به علل بیرونی، ناپایدار و اختصاصی).
4ـ هر قدر اطمینان درباره حالت ناگوار مورد انتظار و غیر قابل كنترل بودن رویداد بیشتر باشد نارسایی های شناختی، انگیزشی ، نیرومندتر خواهند بود و هر قدر رویداد غیر قابل كنترل برای فرد اهمیت بیشتری داشته باشد، اختلال عاطفی و كاهش عزت نفس بیشتر خواهد بود.
...
بیان مسئله
امروزه اندیشمندان سبك های یادگیری را مترادف با سبك های تفكر یا سبكهای شناختی میدانند . معتقدند سبك های شناختی آن دسته از ویژگی های فردی را شامل میشود كه در نحوة پاسخدهی و عملكرد در موقعیت های مختلف اثر میگذارد و به نوعی قالب فكری ضروری فرد را مشخص میكند . این مفهوم روان شناختی روی جنبههای درونی و شخصیت تمركز مییابد سبك های شناختی درون همه تجارب انسان از جمله فرایندهای شناختی ، اجتماعی و عملكرد بین فردی جای گرفته است همچنین سبك های شناختی با تفاوت اساسی در انتظارات شخص از زندگی، ارتباط با یكدیگر و روشی كه در حل مسائل بكار میگیرد ارتباط دارد. كلب چهار الگوی شناختی تفكر را مشخص میكند . همگرایی، واگرایی ،انطباق دهنده و جذب كنندة هر فردی در زندگی روزمره خود از یكی از این چهار روش بیشتر استفاده میكند . شكل گیری این الگوهای فكری در هر فردی بستگی كامل به نحوه تجارب فردی او در زمان رشدش دارد. هنگامیكه محیط كودكی فرد سرشار از محرك های مختلف باشد، فرد هر روزه برای مقابله با آنها احتیاج به ارزیابی های مختلف دارد. این فرد باید اطلاعات زیادی را از محیط بگیرد و محیط هم اطلاعات زیادی از او میخواهد بنابراین این گونه محیط فرد را وامیدارد كه بیشتر رویدادها را مورد تجسس قرار دهد و جنبه های مختلف یك پدیده را ببیند . این افراد به نسبت كسانی كه در یك محیط كم محركی زندگی كرده اند به آشكارا دارای تفاوت در الگوی فكری خودشان میشوند فردی كه تجارب زیادی داشته به تدریج دارای یك الگوی فكری واگرا میشود فرد یاد میگیرد كه حوادث را از جنبه ها و موقعیت های مختلف مورد بررسی قرار دهد. و به جای قانع شدن به یك علت به چندین علت در مورد یك رویداد بیندیشد پس چنین فردی دامنه فعالیت های خودش را گسترش میدهد. رویدادهای مختلفی را تجربه میكند سعی میكند با همه آنها كنارآید و ازهر كدام استفاده های خاص خودش را ببرد.
...
فصل دوم
گستره نظری موضوع و سوابق تحقیق
مقدمه:
انسان از بدو تولد در كنش متقابل با محیط میباشد كه این كنش دارای یك سری درون داد و برون داد میباشد و حاصل این درون دادها و برون دادها شكلگیری شناخت ها و یا سبك های مختلف تفكر در او میباشد. بنابراین به گفته اندیشمندان زندگی یك تعامل خلاق است كه بدون وقفه بین جاندار و محیط زندگی او جریان مییابد. . نوزاد انسان به تدریج یاد میگیرد كه برای بقای خود باید یك سری تغییرات را در محیط اطرافش ایجاد كند، یك سری قوانین و بدیهات زندگی را بپذیرد و بتواند از این بدیهات، قوانین تازه تری را برای بقا مطلوبتر خود درست كند. بنابراین فرد برای سازگار كردن خود با محیط از یك سو واقعیات های بیرونی را در ساخت های شناختی خود جذب میكند و از سوی دیگر ساخت های شناختی خود را برای فشارهای محیط تغیر میدهد و به تدریج سبك های تفكر مختلفی در او شكل میگیرد. هر فردی بر اساس سبك خود یاد میگیرد، ارزیابی میكند و برداشتهای مختلفی از حوادث میكند و اعتقادات و نگرش های مختلفی نسبت به خود و جهان آینده پیدا میكند و به نوعی به یك قالب فكری دست پیدا میكند. پس انسان هر چه تجربه اش فراوان تر باشد دامنه یادگیریهایش نیز میتواند بیشتر باشد. آدمیبا رشد خود دامنه تجربه اش را افزایش میدهد و با یادگیریهای قبلی رویداد های زندگی اش را تبین و علت یابی میكند و بر اساس این تبیین خود به پاسخ دهی دست میزند اما همیشه تجربه های انسانی از نوع تجربههای خوشایند نیستند. انسان در فرایند تحول خود به رویدادها و حوادثی بر میخورد كه او را ناامید و درمانده میكنند. رویداد های كه فرد فكر میكند در كنترل او نیستند و نمیتواند در حذف و تعدیل آنها كار كند و در هر صورت به دلیل ناتوانی هایش دوباره رخ خواهند داد. پس در چنین مواقعی فرد منفعل و ناامید میشود، دیگر سعی نمیكند رویدادهای جدیدی تجربه كند و به نوعی نا امید و افسرده میشود. و فكر میكند كه تمام حوادث آتی زندگی اش نیز دیگر در كنترل او نیستند و پاسخ های كه او به متغیرهای محیطی میدهد مستقل از رفتار او هستند. این تجارب و شكست ها اگر به طور مكرر رخ دهد، منجر به كاهش انگیزه در فرد میشود و در نهایت به افسردگی فرد منجر میشود.
====================
فهرست مطالب
مقدمه:
بیان مسئله.
اهمیت و ضرورت تحقیق.
اهداف طرح.
سوالها و فرضیات تحقیق.
تعریف نظری متغیر ها
تعریف عملیاتی متغیرها
فصل دوم
گستره نظری موضوع و سوابق تحقیق.
مقدمه:
سبک های تفکر:
سبک های شناختی تفکر.
سبکهای همگرا، واگرا، جذب کننده و انطباق یابنده
افسردگی.
تاریخچه افسردگی:
تعریف افسردگی.
برخی از تعاریف عمده افسردگی.
میزان بروز شیوع افسردگی.
سن و افسردگی:
جنسیت و افسردگی :
طبقه اجتماعی:
طبقه بندی افسردگی بر اساس DSM – IV-TR..
ملاک های تشخیصی DSM-IV-TR برای افسردگی:
سبب شناسی افسردگی.
الگوهای زیست شناختی افسردگی.
دیدگاه روان تحلیل گری:
عوامل روانی ـ اجتماعی.
نظریه یادگیری..
تبیینهای شناختی.
درماندگی آموخته شده
کشف آزمایشی درماندگی آموخته شده:
نقایص مدل اولیه درماندگی آموخته شده:
مدل تجدید نظر شده درماندگی آموخته شده
ایا تبیین های علی شرط کافی یا عامل خطرزا افسردگی است؟
تبین های علی و سبک تبین: سازه های فرضی.
سبک تبین در مقابل واقعیت:
شکل گیری و تکامل سبک تبیین :
سوابق پژوهشی طرح در خارج از کشور :
سوابق پژوهشی طرح در داخل کشور
خلاصه و نتیجه گیری..
فصل سوم
روش تحقیق.
نوع طرح:
جامعه آماری و نمونه آماری..
روش نمونه گیری:
روش اجرا پژوهش:
طرح تحقیق.
معرفی پرسشنامه:
روش اجرا
روش نمره گذاری..
پرسشنامه سبک های شناختی کلب..
معرفی پرسشنامه.
پایایی.
اعتبار:
روش نمره گذاری..
پرسشنامه سبک اسناد (ASQ)
معرفی پرسشنامه.
روش اجراء:
اعتبار :
ـ روش جمع آروی اطلاعات:
ـ روش تجزیه و تحلیل آماری:
منابع.
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی اثرات افسردگی ,
تحقیق اعتیاد و مواد مخدر به روایت آمار و ارقام تحقیق اعتیاد و مواد مخدر به روایت آمار و ارقام | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 71 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 197 |
تحقیق اعتیاد و مواد مخدر به روایت آمار و ارقام
آمار كشفیات
جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت این نیرو هرماه پانزده تن مواد مخدر را كشف و ضبط میكند. وی افزود كشفیات مواد مخدر در سال گذشته فقط شصت و پنج تن بوده، در حالی كه در شش ماه اول امسال میزان كشفیات به سیوپنج تن رسیدهاست. (سیاست روز 6/8/82)
مأموران مبارزه با مواد مخدر رامسر توانستند بزرگترین باند تهیه و توزیع مواد مخدر را در غرب مازندران متلاشی كنند. این كشف بزرگ در دهة گذشته بیسابقه بودهاست. (كیهان – 6/8/82)
فرمانده قرارگاه مرصاد گفت طی عملیات شعبان – 2 در استانهای كرمان و سیستان و بلوچستان، هفت شرور كشته، 30 قاچاقچی دستگیر و 211 كیلوگرم انواع مواد مخدر كشف شد. (اطلاعات – 6/8/82)
پلیس آگاهی تهران موفق شد یك شبكة زیرزمینی تهیه و توزیع قرصهای روانگردان اكستاری را شناسایی و منهدم كند. (اطلاعات-ایران-جامجم – 7/8/82)
مدیركل اداره مبارزه با مواد مخدر تهرانبزرگ گفت در مهرماه جاری 95 قاچاقچی مود مخدر دستگیر شدند و در طی این مدت پانزده باند توزیع و قاچاق مواد مخدر متلاشی و 352 كیلوگرم تریاك، 70 كیلوگرم حشیش و 27 كیلوگرم هروئین كشف شد. وی افزود هر هفته طرح ویژه پاكسازی نقاط فرسوده در تهران بزرگ به اجرا درمیآید. طی اجرای این طرح تا كنون هر بار هفتصد نفر دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدهاند. (آفرینش- 7/8/82)
به گزارش روابط عمومی قرارگاه ابوذر نیروهای این قرارگاه موفق شدند 120 كیلوگرم تریاك را كشف و ضبط نمایند. (جمهوری اسلامی – 7/8/80 )
یك باند كه با اغفال دختران فراری از آنها در توزیع مواد مخدر استفاده میكرد متلاشی شد. این باند همچنین به قاچاق قرصهای توهمزا از خارج به داخل كشور میپرداخت. (شرق – مردمسالاری- حمایت- 8/8/82 )
از معدة پنج قاچاقچی دو كیلوگرم هروئین كشف شد. فرمانده انتظامی نیشابور با اعلام این خبر افزود از ابتدای امسال تا كنون بیش از 70 كیلوگرم انواع مواد مخدر از معده 60 قاچاقچی كشف شدهاست. (ابرار- همبستگی- كیهان- جمهوریاسلامی- 8/8/82)
به گفتة مسئول اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی گیلان در مهرماه سال جاری در این استان 381/66 كیلوگرم مواد مخدر كشف و 930 قاچاقچی دستگیر شدند. میزان كشفیات مواد مخدر در سال جاری تا كنون در این استان 482 كیلوگرم گزارش شدهاست. (ابرار- همبستگی- 8/8/82 )
بهگزارش مركز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی یزد، مأموران انتظامی این ناحیه موفق به كشف 47 كیلوگرم مرفین و 125 كیلوگرم تریاك شده و دره نفر را دستگیر كردند. در ششماه نخست امسال در شهرستان مهریز یزد 165 كیلوگرم انواع مواد مخدر كشف شدهاست. (مردمسالاری- 8/8/82)
از ابتدای سال جاری تا كنون در شهرستان دزفول 562 نفر در ارتباط با مواد مخدر دستگیر و 5 كیلوگرم مواد مخدر از آنها كشف شدهاست. (ایران- 8/8/82)
بهگزارش مركز اطلاعرسانی نیروی انتظامی آذربایجانغربی مأمورین این نیرو در مهرآباد توانستند 2 كیلوگرم مرفین را كشف كرده و سهنفر را در این رابطه دستگیر نمایند. (آفرینش- 8/8/82)
...
آمار معتادان
به گفتة معاون امور پیشگیری بهزیستی آمارهای موجود در رابطه با معتادان در كشور تخمینی است و آمارهای مختلفی از 2 تا 6 میلیون نفر ارائه شده كه در تناقص با هم هستند. عدم شناسایی معتادین و پنهانكردن اعتیاد توسط معتادین از جمله دلایل عدم امكان تهیه آمار دقیق از معتادین كشورند. وی افزود آمار معتادان تزریقی در كشور از 6 درصد به 9 درصد افزایش یافته و در عوض معتادین به روش تدخین كاسته شدهاست. مدیر كل اجتماعی وزارت كشور هم گفت از آنجا كه فحشا و اعتیاد در ایران جرم محسوب میشوند بهدستآوردن آمار دقیقی از معتادین و زنان ویژه در كشور امكانپذیر نیست. (فرهنگآشتی- همبستگی- ابرار- 10/8/82)
براساس نتایج یك پژوهش، اعتیاد در سنین پایین در ایران رو به افزایش است. مهمترین عامل اعتیاد در ایران از دیدگاه این پژوهش، اعتقادات و فرهنگ عمومی مردم است كه توسط معضلاتی مانند بیكاری و فقدان امنیت شغلی تشدید میشود. همچنین آسیبپذیری خانوادهها نیز زمینة گرایش به اعتیاد را ایجاد میكند. (همبستگی- جمهوری اسلامی-10/8/82)
از گوشه و كنار جهان
پلیس فرانسه از یك كامیون یكصد كیلوگرم كوكائین كشف كرد. (حمایت- 8/8/82)
پلیس اسپانیا اعلام كرد در دوروز اخیر موفق به كشف چهار تن حشیش و كوكائین شدهاست. (جمهوریاسلامی- 8/8/82)
مأموران مبارزه با مواد مخدر افغانستان موفق شدند در هرات و كابل بیش از 400 كیلوگرم انواع مواد مخدر را كشف كنند و چهار قاچاقچی را دستگیر نمایند. (جمهوری اسلامی- 10/8/82)
مأمورین گمرك اردن 7 كیلوگرم هروئین را در مرز سوریه كشف كردند. (جمهوری اسلامی- 10/8/82)
كمیسیون كنترل مواد مخدر چین اعلام كرد این كشور در 5 سال گذشته با 450 هزار مورد مرتبط با جرائم مواد مخدر مقابله كردهاست. در این مدت بیش از 41 تن هروئین، 46 تن ماده مخدر یخ، 9 تن تریاك و 340/1 تن ماده شیمیایی تولید این گونه مواد مخدر كشف شدهاست. چین در 5 سال گذشته 270/1 میلیون معتاد را تحت برنامه بازپروری قراردادهاست. (جمهوری اسلامی- 10/8/82)
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
تحقیق اعتیاد و مواد مخدر به روایت آمار و ارقام ,
مقاله روشهای ساخت محلولها
ساخت محلولها |
![]() |
دسته بندی | شیمی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 30 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
ساخت محلولها
بخشی از متن:
1-1- محلول بافر A :
این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM 50 ،8/5=PH می باشد كه از محلول استوك آن ،با غلظت mM200 به طریقة زیر تهیه شد:
مقدار g22/24 تریس بازی وزن شد و با ml800 آب مقطر در یك بشر یك لیتری مخلوط شد. PH این محلول با استفاده از محلول Hcl ،37% تا 8/5= pH پائین آورده شد. سپس حجم نهایی توسط آب مقطر به یك لیتر رسانده شد. محلول استوك بدست آمده ، 4 بار رقیق شد تا محلول بافر A حاصل شد.
2-1- محلول بافر B:
این محلول ، بافر تریس بازی با غلظت mM50 ،8/6PH= می باشد كه همانند محلول بافر A تهیه شد با این تفاوت كه كاهش pH محلول تا 8/6=pH صورت گرفت.
3-1- محلول بافر C:
این محلول ، بافر فسفات سدیم با غلظت mM10،8/6= pH است كه از محلول استوك آن با غلظت mM 100به طریقه زیر تهیه گردید:
مقدار g81/35 نمك فسفات دی سدیك و g6/15 نمك فسفات مونوسدیك به همراه ml800 آب مقطر در یك بشر یك لیتری مخلوط شد. سپس pH محلول توسط محلول Hcl، 37% تا 8/6= pH پائین آورده شد و با آب مقطر حجم نهایی محلول به یك لیتر رسانده شد. محلول استوك بدست آمده ، 10 بار رقیق شد تا محلول بافر c بدست آمد.
2- محلولهای االكتروفورز:
1-2- محلول بافر تانك یا الكترود:
این محلول شامل تریس بازی با غلظت M025/0 و گلایسین با غلظت M192/0 ، با 3/8= pH در آزمایشات الكتروفورز بكار گرفته شد. این محلول به حجم یك لیتر به صورت زیر تهیه شد:
مقدار g03/3 تریس بازی و g4/14 گلایسین وزن شده و در یك بشر یك لیتری تا حجم یك لیتر ، آب مقطر به آنها اضافه گردید.
2-2-محلول بافر ژل متراكم كننده (ژل فوقانی):
این محلول با غلظت M5/0 تریس بازی ، 8/6 = pH به طریقة زیر تهیه شد:
مقدار g 1/6 تریس بازی به همراه ml70 آب مقطر در یك بشر مخلوط شد و با كمك محلول Hcl37%، pH آن تا 8/6 كاسته گردید. سپس حجم نهایی محلول با آب مقطر به ml100 رسانده شد.
3-2- محلول بافر ژل جدا كننده (ژل تحتانی):
این محلول با غلظت M5/1 تریس بازی ، 8/8 = pH به طریقة زیر تهیه شد:
مقدار g 2/18 تریس بازی در ml70آب مقطر به حالت محلول درآورده شد و توسط محلول Hcl37% pH آن تا 8/8 كاهش پیدا كرد. سپس حجم نهایی محلول با آب مقطر به ml 100 رسانده شد.
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری |
![]() |
دسته بندی | سمینار کامپیوتر |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3408 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری
چکیده
فنآوریهایجدیدذخیرهسازیبراساسسیستمهایمیکروالکترومکانیکی (MEMS) بهعنوان مکملی بر حافظه سلسلهمراتبی درحالظهور است.اینمطالعه تحقیقات اخیر در مورد یکپارچهسازیاینفناوریجدیدرابهسیستمهایکامپیوتریازچهارسطحدستگاه،معماری،سیستمونرمافزاربررسیمی کند.علاوهبراین،چندموضوعتحقیقبالقوهدر ذخیرهسازیMEMSشناخته شده است که شامل موارد زیر است: (1) بهرهبرداری از نوکهای غیرفعال خواندن / نوشتن برای انجامواکشیاولیه، (2) دسترسیبازگشتی برایثبت زمان جستجو، (3) طراحیتحملخطادرداخلدستگاههایذخیرهسازی، (4) مدلسازیمصرفانرژی، (5)بازنگریدر الگوریتم هایبهینهسازیموجوددیسکنوعI / O.
کلید واژه:حافظه[1]، سیستمهایمیکروالکترومکانیکی[2].
[1] Storage
[2] Micro Electro Mechanical System
مقاله مقیاس یا اندازه گرفتن
مقاله مقیاس یا اندازه گرفتن |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 31 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
مقاله مقیاس یا اندازه گرفتن
تایچی اهنو با گفتن «جایی كه در آن استانداردی وجود ندارد هیچ بهبود نمی تواند وجود داشته باشد» وعده می دهد. راه دیگر گفتن این است «جایی هیچ چیزی اندازهگیری نمی شود، چیزی توسعه پیدا نخواهد كرد».
این فصل اندازه گیریهای ابزارها را بررسی می كند و می فهمیم كه اندازه گیری به تنهایی هیچ چیزی را توسعه نمی دهد. علم آمادیك وسیله قدرتمندی است كه ابعاد نامرئی را به چیزهای مرئی و قابل فهم تبدیل می كند. هیچ راهی وجود ندارد تا در این متون صدها ابزار موجود را كاملاً تعریف كنیم. منابع اضافی در كتاب شناسی می تواند یافت شوند. به وسیله نگاشت جریان ارزش، نمودارهای اسپاگتی و داشبوردهای سمبولیك، تعداد زیادی از تكنیكها و روشهای اندازه گیری بیشتر بحث خواهد شد.
یك مسیر كوتاه در آمار
كلمه آمار می تواند باعث افسردگی یك اپراتور ماشین شود. هنوز علم آمار هر روز مورد استفاده قرار می گیرد میانگین دیگر پسر كوچك شما، میزان سوخت گاز وسیله شما، میانگین زمانی آموزش برای یك اپراتور یا میانگین اضافی كاری هفتگی. اینها نمونههایی از علم آمار هستند كه هیچ كس بجز ریاضی دانان نمی توانند آنها را بفهمند. و به طور معمول می بینیم كه مردم از استفاده از علم آمار در بخش هایی كه پیچیدگی آن نسبت به این مثالهای ساده زیاد نیست جلوگیری می كنند اما هنوز نیاز به آنها خیلی مهم و با ارزش می باشد. هیچ كتابی درباره Siasigna نباید زمان كمی را برای بحث كردن درباره اصول و استفاده از آمار در یك برنامه بهبود مستمر صرف كند. علم آمار توصیفات عدد ساده می باشد. اندازه گیری به ما كمك می كنند تا چیزهای نامرئی را مجسم كنیم.
علم آمار راهی است كه اعتمادمان را نسبت به یك مشاهده كه از جهت دیگر فقط یك ایده است افزایش می دهد. آنها به ما كمك می كنند تا عملكرد یك تیم ورزشی را در مقابل تیم دیگر بسنجیم یا درباره خریدن یك ماشین یا انتخاب جایی برای زندگی، تصمیم بگیریم. دو نوع آمار اصلی وجود دارد: توصیفی و استنباطی. ...
فهرست:
مقیاس یا اندازه گرفتن
یك مسیر كوتاه در آمار
آمار توصیفی
آمار استنباطی
داده ها
اصطلاحات
حدود كنترل
خلاصه
كنترل فرایند آماری SPC
اصطلاحات
SPC برای بخشهای خیلی كوچك
خلاصه
دیاگرامهای اسپاگتی
داشبورد
نتیجه گیری
O2S2: ذخیرهسازی مجازی پیشرفته شیگرا
O2S2 ذخیرهسازی مجازی پیشرفته شیگرا سیستمهای ذخیرهسازی پیشرفته |
![]() |
دسته بندی | سمینار کامپیوتر |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 2767 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
O2S2: ذخیرهسازی مجازی پیشرفته شیگراسیستمهای ذخیرهسازی پیشرفته
چکیده
دستگاههای ذخیرهسازی مبتنی بر شی (OSDs) برای بالا بردن سطح انتزاع ارایه شده به مشتریان است که در نتیجه آنها برای ارایه روشهای مدیریت، به اشتراکگذاری و امنیت اطلاعات اجازه پیدا میکنند که فراتر از آن توسط فروشگاههای مبتنی بر بلوک ارائه شده است .
در این مقاله، معماری سیستم ذخیرهسازی شیگرا(O2S2) ارایه شده و ذخیرهسازیobjectbased در یک محیط مجازی، مورد بررسی قرار داده میشود. این سرویس به ماشینهای مجازی مبتنی بر شی با بهرهگیری از دستگاه ذخیرهسازی مجازی (vOSD) اختصاص دارد.
استفاده از vOSDsاجازه ارایه خدمات را میدهد، به عنوان مثال: در حوزه ذخیرهسازی vOSD برای ارایه به ماشینهای مجازی مهمان، روشهای جدید برای مدیریت منابع و روش تثبیت را نشان داده شده است. در این مقاله نیز به موارد، پشتیبانی از کنترل دسترسی و ناهمگونی از دستگاههای ذخیرهسازی اشاره میکند.
اجرایO2S2 بر اساس PVFS- نسخه اولیه، نشان میدهد که خدمات زیاد آن میتواند هزینه در بخشی از استفاده کارآمد از منابع در حوزه ذخیرهسازی را کاهش دهد در غیر این صورت غیرفعال را فعال میکند.
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پروژه فناوريهاي پوشيدني توسط گوگل رونمايي شد,
پروژه بررسی جهت گیری مذهبی با شادکامی ذهنی دانشجویان دختر و پسر
پروژه بررسی جهت گیری مذهبی با شادکامی ذهنی دانشجویان دختر و پسر |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 141 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 64 |
پروژه بررسی جهت گیری مذهبی با شادکامی ذهنی دانشجویان دختر و پسر
چکیده
این پژوهش به منظور بررسی رابطه بین جهت گیر مذهبی و شادکامی ذهنی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور مرکز شهرستان پارس آباد در سال تحصیلی 91-90 انجام شد.
از این جامعه آماری تعداد 85 نفر به صورت تصادفی خوشه ای انتخاب گردیده و بررسی شدند. در این تحقیق جهت سنجش جهت گیری مذهبی در « پرسشنامه جهت گیری مذهبی آلپورت» و برای سنجش شادکامی ذهنی از «پرسشنامه آکسفورد» استفاده شد. برای آزمون فرضیه ها از آزمون t مستقل و ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید. نتایج بدست امده نشان داد که بین جهت گیری مذهبی درونی ، بیرونی اجتماعی و بیرونی شخصی و شادکامی ذهنی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین در مورد دختر و پسر از لحاظ جهت گیری مذهبی (درونی ، بیرونی اجتماعی و شخصی ) و شادکامی ذهنی تفاوت معناداری وجود ندارد.
کلید واژهها: جهت گیری مذهبی ، شادکامی – درونی ، بیرونی اجتماعی ، بیرونی شغلی ، دانشجویان
پروژه طراحی و محاسبات کانال
پروژه طراحی و محاسبات کانال |
![]() |
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 4545 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 63 |
پروژه طراحی و محاسبات کانال
مقدمه :
هیدرولیک به عنوان یکی از شاخه های علم مکانیک سیالات شناخته می شود که در این شاخه ،بر خلاف شاخه هیدرو دینامیک، از جنبه های تجربی و آزمایشگاهی بهره فراوان برده می شود .ضرورت استفاده ازنتایج تجربی وآزمایشگاهی خود معلولی از پیچیدگی تاثیر عوامل مختلف طبیعی و غیر طبیعی بر رفتار مکانیکی آب می باشد.
در میان روش های مختلف انتقال آب، استفاده از نیروی ثقل و به حرکت در آوردن آب به صورت جریان با سطح آزاد، به همراه ایجاد کانالها وسازه های هیدرولیکی مربوط نظیر سرریزها، دریچه ها و...از متداولترین روشها در آبیاری و آبرسانی می باشد،که شناخت مهندسین و متخصصین را از قوانین حاکم براین گونه جریان ها تحت عنوان هیدرولیک کانال های باز ضروری می نماید. در هیدرولیک کانالهای باز ضمن تبیین اصول و قوانین حاکم بر جریانهای آزاد و کاربردهای آنها و نیزبررسی جریان های متغیرتدریجی ومکانی در آبراهه ها، به اصول هیدرولیکی حاکم بر تاسیساتی نظیر دریچه ها و سرریزها، به عنوان سازه های کنترل کننده جریان، طراحی هیدرولیکی سازه هایی همچون تبدیل ها، پل ها و آبروها و نیزکنترل سیلاب و انتشار امواج در کانالها و رود خانه ها پرداخته می شود.
از این رو، با توجه به اهمیت یادگیری عملی طراحی کانال وسازه های آبی برای دانشجویان مهندسی عمران، پروژه ای شامل طراحی بتنی و خاکی کانال، طراحی حوضچه آرامش، طراحی دریچه و محاسبات جریان متغیر تدریجی، تقدیم میگردد.
از این رو با توجه به اهمیت یادگیری عملی طراحی كانال و سازههای آبی برای دانشجویان عمران–آب پروژه ای شامل طراحی بتنی و خاكی كانال و طراحی كالورت و حوضچه ی آرامش و طراحی دریچه و محاسبات جریان متغیر تدریجی تقدیم میگردد.
مقاله تاریخچه حسابداری
حسابداری از دیروز تا امروز |
![]() |
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 17 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
حسابداری از دیروز تا امروز
شاید زمانی كه لوكاپاچولی درسال 1494 میلادی پایه های اصلی حسابداری را در اروپا بنا می كرد حتی گمان نمی كرد كه روزی حسابداری تا این حد پیشرفت كند.
اگر بخواهیم حسابداری و تاریخچه آن را بررسی كنیم باید به سالها پیش از لوكاپاچولی برگردیم. خوارزمی، دانشمند معروف ایرانی برای اولین بار درباره مفهوم صفر، شیوه نگارش نشانه ای اعداد و شمارش دهدهی در رساله " جبر و مقابله " توضیحاتی را داد و جالب است كه بدانید سیستم دهدهی كنونی در واقع ترجمه این رساله است كه بوسیله لئونارد فیبوناچی در ایتالیا انجام گرفت و از آن طریق عالمگیر شد.
می توان گفت كه پیشرفت حسابداری در اواخر قرون وسطی مدیون سوداگران است. زیرا به همین دلیل بود كه سیستم های حسابداری به تدریج پیشرفت كرد و جایگزین سیستمهای قدیمی تر شد. البته نقش رشد اقتصادی را نمیتوان نادیده گرفت.
لوكاپاچولی در قرن 15 میلادی رساله ای نوشت و فصلی از این رساله را به حسابداری اختصاص داد و برای نخستین بار سیستم حسابداری دو طرفه را توصیف و دفاتر اصلی حسابداری را تشریح كرد. جای تذكر است كه محمد بن محمد ابوالوفای بوزجانی در قرن دهم میلادی یعنی پنج قرن قبل از لوكاپاچولی رساله ای به نام " ضروریات علم حساب برای كاتبان و كاسبان " نوشت كه راهنمای خوبی در حساب عملی بود. اما متأسفانه پژوهشی درباره این كتاب صورت نگرفت.
در طول دو قرن بعدی تنها یك پیشرفت عمده در حسابداری دوبل اتفاق افتاد و آن تفكیك اموال شخصی حاكم از حسابهای دولتی و تفكیك اموال شخصی تاجر از حسابهای تجارتخانه توسط سیمون استوین ریاضیدان هلندی بود (فرض تفكیك شخصیت). در نتیجه حساب سرمایه در سیستم حسابداری دوبل ایجاد شد.
با توجه به پیشرفتهای انجام شده از نظر اقتصادی و اجتماعی عناصر اصلی سیستم حسابداری دوبل همچنان بدون تغییر باقی مانده است. دلیل بقای این سیستم در این فاصله طولانی، سادگی اصول، انعطاف پذیری و قابلیت آن در ثبت، انتقال و گزارش اطلاعات متنوع در قالب صورتهای قابل اعتماد و مفهوم است.
البته پیشرفتهایی از نظر روشها و شیوهای حسابداری صورت گرفته است و شاخه هایی در حسابداری پدید آمده است. اما تمام آنها مبتنی بر سیستم حسابداری دوبل یا دو طرفه است.
مهمترین این شاخه ها عبارتند از: حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حسابرسی، حسابداری دولتی و حسابداری مدیریت.
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 476 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 145 |
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران
چکیده:
با تحول انسانها و جوامع و عدم پاسخگویی مکتب کلاسیک به نیاز های انسانها و سازمانها، مکاتب روابط انسانی و منابع انسانی پدیدار گردید. در این مکتب ارتباطات از ابعاد جدیدی مورد مطالعه قرار گرفت و جنبه های غیر رسمی ، عاطفی ، اجتماعی ، پویا و پیچیده در آن بیشتر مورد تاکید قرار گرفتند. با توجه به پدیده جنگ و لزوم بررسی همه جانبه پدیده ها، مکتب سیستم ها که تکیه خاصی بر محیط و روابط اجزا با یکدیگر و یا محیط داشت ، مجدداً به مطالعه ارتباطات اهمیت زیادی قائل شد . در نگرش فرهنگی نیز ارتباطات دارای اهمیت زیادی داشت. زیرا در تعریف فرهنگ بعنوان شیوه زندگی ، ارتباط انسان با خود و با دیگران بعنوان مهمترین بعد شیوه زندگی مطرح می گردد. در این نگرش انسان و به تبع آن سازمان بعنوان موجود یاد گیرنده و یاد دهنده با الگو برداری و نهادی (درونی) کردن شیوه های زندگی دیگر افراد، موفق به بقاء و توسعه خود می گردد.
نگرش فرهنگی به مطالعه الگوهای فرهنگی موفق فردی ، گروهی و سازمانی می پردازد و در این راه جامعه شناسی و روان شناسی را نیز به کمک می طلبد. با توجه به سیر اجمالی مطالعه ارتباطات در مکاتب گوناگون مدیریت این پژوهش در صدد است تا به بررسی ابعاد و جنبه های گوناگون ارتباطات و تجزیه و تحلیل آنها بپردازد. با وجود درک اهمیت نقش قدرت در نظریه و عمل مدیریت، هنوز هم دانش و شناخت بشر در مورد آن محدود و گاهی مبهم است، این مسئله بعلت عدم شناخت کافی در مورد ماهیت موضوع قدرت و عوامل مرتبط با آن در سازمان است. با وجود این چون قدرت نقش عمده ای در مراوده ها و روابط موجود در جریان زندگی سازمانی دارد نمیتوان از تاثیر آن در کنش های سازمانی به سادگی گذشت. از طرف دیگر قدرت بعنوان یک عامل و عنصر بسیار مهم در اداره امور جوامع و سازمانها همواره دل مشغولی دولتمردان و مدیران بوده است. مدیران ، قدرت را بعنوان جزئی بسیار سازنده در ساختار سازمان و و سیله اجرای تعهدات آن می دانند. قدرت بعنوان مهمترین و نافذترین پدیده اجتماعی جوامع انسانی شناخته شده است. نتایج نفوذ قدرت درکلیه سطوح سازمانهای اجتماعی تجربه شده است. چون قدرت بخشی مهم و تاثیر گذار در حیات سازمانی می باشد، محقیقین تلاش زیادی برای توضیح مسائل سازمانی در اصطلاح (( روابط قدرت)) مطرح کرده اند، اول اینکه واحدهای تابعه سازمان را متاثر می سازد و دوم در سطوح سازمانی و روابط بین افراد سازمان تاثیر قابل توجه می گذارد
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پروژه فناوريهاي پوشيدني توسط گوگل رونمايي شد,
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری |
![]() |
دسته بندی | سمینار کامپیوتر |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3408 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
سمینار نگاهی بر حافظه های مبتنی بر MEMS، موارد تحقیقاتی و مسائل جاری
چکیده
فنآوریهایجدیدذخیرهسازیبراساسسیستمهایمیکروالکترومکانیکی (MEMS) بهعنوان مکملی بر حافظه سلسلهمراتبی درحالظهور است.اینمطالعه تحقیقات اخیر در مورد یکپارچهسازیاینفناوریجدیدرابهسیستمهایکامپیوتریازچهارسطحدستگاه،معماری،سیستمونرمافزاربررسیمی کند.علاوهبراین،چندموضوعتحقیقبالقوهدر ذخیرهسازیMEMSشناخته شده است که شامل موارد زیر است: (1) بهرهبرداری از نوکهای غیرفعال خواندن / نوشتن برای انجامواکشیاولیه، (2) دسترسیبازگشتی برایثبت زمان جستجو، (3) طراحیتحملخطادرداخلدستگاههایذخیرهسازی، (4) مدلسازیمصرفانرژی، (5)بازنگریدر الگوریتم هایبهینهسازیموجوددیسکنوعI / O.
کلید واژه:حافظه[1]، سیستمهایمیکروالکترومکانیکی[2].
[1] Storage
[2] Micro Electro Mechanical System
کاراموزی امور آب
کاراموزی امور آب |
![]() |
دسته بندی | گزارش کار آموزی و کارورزی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 77 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 49 |
کاراموزی امور آب
مقاله یک مدل تحمل خطا برای سیستم اکتور –سنسور بی سیم
مقاله یک مدل تحمل خطا برای سیستم اکتور –سنسور بی سیم |
![]() |
دسته بندی | شبکه های کامپیوتری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 290 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
مقاله یک مدل تحمل خطا برای سیستم اکتور –سنسور بی سیم
یک مدل تحمل خطا برای سیستم اکتور –سنسور بی سیم
چکیده: یک شبکه بی سیم حسگر و اکتور، یک گروه از سنسور ها و اکتورها از نظر جغرافیایی توزیع شده و بوسیله شبکه های بی سیم به هم متصل شده اند .سنسور ها اطلاعات حس شده برای یک رویداد در دنیای فیزیکی را جمع آوری و به اکتور ها می فرستند .و اکتور ها عملیات مناسب با تحریک دستگاه ها که از اطلاعات رسیده از سنسور ها اتخاذ می شود انجام می دهند. سنسور ها هزینه شان پایین است و دستگاه های با توان کم محدودیت محاسبات وقابلیت ارتباطات بی سیم محدودی دارند.سنسورها نه تنها ممکن است بوسیله خطا متوقف می شوند آنها همچنین از خطا های (دلبخواه)خود سرانه هم رنج می برند .علاوه بر این ها ارتباطات بی سیم بدلیل نویز وکم بودن توان سنسورها قابل اتکا نیست .قابلیت اتکا ی ارتباطات بیسیم مابین سنسور ها و اکتورها نیاز به برنامه های کاربردی در WSAN دارد .که در این مقاله مدل مالتی اکتور /مالتی سنسورمدل(MAMS ) پیشنهاد شده است ،در مجموع چندین اکتور ممکن است اطلاعات حس شده سنسورها را دریافت و عملیاتی انجام می دهندواز چندین اجرای افزونه از عملیات بر روی دستگاه ها جلو گیری می شود و برخورد عملیات بر روی چندین دستگاه از چند اکتور بصورت پی در پی انجام می گیرد .در این مقاله ما بحث می کنیم که چگونه WSAN قابلیت اتکا و قابلیت دسترسی دارد وچگونه عملیات قابلیت اتکا و غیر افزونگی را با محدویت زمان بلا درنگ انجام می دهد.
مقاله RAID
مقاله RAID RAID ذخیره سازی روی چند دیسك بدون كنترل خطا |
![]() |
دسته بندی | شبکه های کامپیوتری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 16 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
مقاله RAID RAID : ذخیره سازی روی چند دیسك بدون كنترل خطا
مقدمه :
گذرگاه IDE در طبقه بندی گذرگاههای سیستم ، جزء گذرگاههای خارجی محسوب می شود و در سیستم از آن به منظور ارتباط قطعاتی مانند Rewriter ، CD-ROM ، HDD و ... استفاده می شود . در سیستمهای امروزی به طور معمول دو كانكتور IDE برای برقراری ارتباط بین 4 وسیله جانبی وجود دارد ولی در پاره ای سیستم ها تعداد این كانكتورها 4 مورد می باشد ، دو كانكتور به عنوان IDE ، و دو كانكتور اضافی برای استفاده تحت عنوان RAID یا ATA 133,ATA 100 .
همانطور كه می دانیم با استفاده از كانكتورهای IDE ی موجود روی مادر برد امكان استفاده از حداكثر دو دستگاه بر روی هر كانكتور وجود دارد .RAID تكنولوژی است كه امكاناتی نظیر افزایش سرعت , Back up گیری همزمان روی یك یا چند درایو و … در اختیار كاربر قرار می دهد . برای هر كدام از آرایشهای ممكن هنگام استفاده از دو یا چند هاردیسك , نسخه های متفاوت RAID مطرح می شود به عنوان مثال , RAID0: RAID1 و….
RAID0 : ذخیره سازی روی چند دیسك بدون كنترل خطا
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
گوگل و فناوريهاي پوشيدني,
روشهای جراحی جلوگیری از بارداری
روشهای جراحی جلوگیری از بارداری |
![]() |
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 15 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
روشهای جراحی جلوگیری از بارداری
فهرست مطالب
بستن لوله ها در زنان
بستن لوله ها در دوره نفاس
بستن لوله ها در زمان دیگری غیر دوره نفاس
خطرات ناشی از بستن لوله
عدم موفقیت در بستن لوله
عدم موفقیت در بستن لوله در دوره نفاس
عدم موفقیت در بستن لوله در دوره نفاس
سندرم متعاقب بستن لوله ها
برگرداندن قدرت باروری
هیستركتومی
هیستروسكوپی
بستن لوله ها در مردان
آنتی بادیهای ضد اسپرم
كارسینوم پروستات و بیضه
وازكتومی با انتهای باز
بستن لوله ها یا عقیم سازی توسط جراحی پر طرفدارترین شكل پیشگیری از بارداری در میان زوجهای واقع در سنین باروری می باشد.در سال 1987 مطابق با اظهار انجمن داوطلبان بستن لوله به طریق جراحی نزدیك به 976000 عمل بستن لوله در ایالات متحده انجام شده كه 66 درصد آنها روی زنان صورت گرفته است.
تا چندین سال اخیر ,بستن لوله در زنان به عنوان یك روش تنظیم خانواده توسط گروههای مختلف اجتماعی محكوم شده بود. برای مثال تا سال 1969 ,كالج آمریكائی متخصص زنان و زایمان توصیه می كرد كه هر خانم 30 ساله پیش از بستن لوله ها,باید چهار بچه سالم داشته باشد. حتی امروزه محدودیتهای اعمال شده توسط دولت مركزی باعث گردیده كه نانی كه تمكن مالی لازم ندارند از بستن لوله ها بی نصیب بمانند چرا كه ممكن است بودجه سازمان ارائه دهنده این خدمات قطع شود. این محدودیتها علاوه بر نسلهای آینده در نظر نردانی كه آنها را اعمال كرده و ترویج داده اند هم مسخره بنظر خواهند رسید.
بستن لوله ها در زنان
بیش از 5 میلیون زن در ایالات متحده و در خلال سالهای دهه 1970 تحت عمل جراحی بستن لوله ها قرار گرفتند . از لحاظ پزشكی , این عمل را در حین سزارین انجام می دهند.در زنانی كه به صورت واژینال زایمان می كنند, اوایل دوره نفاس زمان دلخواهی برای بستن لوله هاست. لوله های فالوپ به طور مستقیم در زیر دیواره شكم قرار داشته و در دسترس هستند كه البته این حالت به مدت چند روز پس از زایمان وجود دارد.
بنابراین انجام عمل جراحی ساده بوده و نیاز به بستری شدن دراز مدت ندارد .وجود تمامی این عوامل باعث می شود كه انجام عمل را در این زمان كم خطر تر از هر زمان دیگر بدانیم.
بستن لوله ها بلافاصله پس از زایمان واژینال ,معایبی به دنبال دارد. از آنجا كه مادر معمولاً چند زاست ,احتمالاً بدون دریافت بی حسی مناسب برای وارد شدن به حفره صفاق زایمان نموده است.به این دلایل بعضی تمایل دارند كه 12 تا 24 ساعت صبر كنند. برای مثال در بیمارستان پاركلند به منظور كاهش دوره اقامت در بیمارستان ,بستن لوله ها در اوایل دوره نفاس در بخش جراحی مامائی و در صبح روز پس از زایمان صوت می گیرد. احتمال ایجاد خونریزی پس از زایمان در زنان چند زا بعد از 12 ساعت نخست پس از زایمان , به مقدار قابل توجهی كاهش می یابد.مسئله دیگر آنكه وضعیت نوزاد را می توان در چند ساعت پس از تولد بصورت دقیق تری تعیین نمود.......
تحقیق چگونه ورزش كنیم؟
چگونه ورزش كنیم؟ |
![]() |
دسته بندی | تربیت بدنی و علوم ورزشی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 508 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
چگونه ورزش كنیم
مراقبت بیومكانیكی: متغیرهای دیداری قابل دسترسی
بسیاری از متخصصان حركات انسانی روی اهمیت این موضوع برای مربیان و معلمان تأكید دارند، جدای از این مهارت در مراقبت (پایه ای برای 1) كنترل و ایجاد (محیطی ایمن،2) مطمئن بودن از اینكه ورزشكار (دانش آموز مشغول كار خود است،3) تحلیل و ارزیابی اجرای حركات را به منظور (ارزیابی مهارت،4) اصلاح كردن حركات به منظور افزایش مهارت. البته موفقیت در دو مورد اول پیش شرط موفقیت در دو مورد آخر است.
بیشترین تحقیقات كه روی این موضوع در محیطهای آموزشی توسط بارت(Barret) و آلیسون (Allison) انجام شده است. آنها روی برداشت افرادی كه كم و بیش با ورزش در محیط مجتمع سروكار داشته اند تحقیق كرده اند بارت روی نیاز معلمان به طرحی از آن چه آنها مراقبت می كنند و چگونگی این مراقبت بحث كرد. به ویژه توجه خاصی به شناسایی موارد بحرانی (خطرناك) (یعنی مواردی كه حركات یا محیط روی نتیجه عملكرد تأثیر بدی می گذارند) داشت. آلیسون تأكید داشت كه مراقبان بی تجربه به جزئیات حركات توجهی نمی كنند و این مسأله را ناشی از مشكل تشخیص ویژگیهای مرتبط و غیر مرتبط می دانست.
تعداد كمی از محققان جنبه های قابل ارزیابی مراقبت را بررسی كرده اند. در این مطالعات محیط با محدود كردن آن به نمایش اطلاعات یك فیلم یا ویدئو از یك یا دو ورزشكار ساده شد. از مراقبان خواسته شد تا برای هر نمونه حركتی ؟؟ ساده مثل درجه بندی یا تعیین نوع حركت را ارائه كنند هر چند همه ناظران قادر بودند بعضی از خصوصیات سلسله مراتبی (ترتیبی) خاص حركت را بفهمند اما ناظران با تجربه تر قادر بودند اطلاعات خاص و دقیق تری ارائه كنند.
هوف مان (Hoffman) و همكارانش نیز چند تحقیق درباره ویژگیهای قابل ارزیابی مراقبت (نظارت) انجام داده اند، آنها نیز حركات را در یك محیط ساده شده اما با این تفاوت كه تأكید روی جنبه های بیومكانیكی بود تا كلی نمایش دادند. محققان مجموعه ای از توضیحات پذیرفتنی درباره هر حركت را ارائه دادند از مراقبان خواستند تا این توضیحات را با مشاهدات خود تلفیق كنند و مشخص شد كه توانایی تشخیص درست جنبه های بیومكانیكی یك حركت نتیجه تجربه در نظارت و آشنایی با آن مهارت است.
...
پژوهشی جهت بررسی ماساژ
پژوهشی جهت بررسی ماساژ |
![]() |
دسته بندی | تربیت بدنی و علوم ورزشی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 105 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 123 |
پژوهشی جهت بررسی ماساژ
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه....................................... -
چرا ماساژ................................... 1
فصل اول
تعاریف:
تعریف ماساژ................................. 3
تعریف ماساژ كودك............................ 7
تعریف ماساژ درمانی.......................... 8
تعریف حركت درمانی........................... 9
تعریف تربیت بدنی سنتی........................ 11
تعریف بازتاب درمانی......................... 15
فصل دوم
بخش اول:
دیدگاههای حركت درمانی....................... 18
بخش دوم:
نظریه ها، نظامها و تكنیكهای ویژه............ 22
ماریامونته سوری............................. 22
ژان پیاژه................................... 23
ب.اف.اسكینر................................. 24
بخش سوم:
تربیت بدنی.................................. 24
رادولف لابان و تربیت حركتی.................... 25
موسكاموستون- از دستور تا كشف................ 27
فصل سوم
بخش اول:
انواع حركت درمانی........................... 29
حركت فعال................................... 29
عنوان صفحه
حركات غیرفعال................................ 29
بخش دوم:
انواع حركات ماساژ........................... 33
انواع نوازش كردن (استروك).................... 34
فشردن (نیدینگ).............................. 38
ضربه زدن (پركاشن)........................... 41
حركات لرزشی................................. 42
ممنوعیتهای ماساژ............................. 43
فصل چهارم
بخش اول:
رفتار حركتی.................................. 45
علل خامی حركتی............................... 46
عوامل روانی اجتماعی و خام حركتی جسمانی....... 48
بدكاركردیهای مغزی........................... 49
مشكلات استخوانی و نابهنجاریهای اسكلتی.......... 55
نشانگان كودك خام حركت....................... 56
فصل پنجم
بخش اول:
رویكردهای درمانی استاندارد برای بهبود بدكاركردی حركتی 60
آرامش دهی................................... 60
آمادگی جسمانی............................... 60
نیرومندی..................................... 60
انعطاف پذیری مفصل........................... 60
مقاومت عضلانی................................ 60
مقاومت قلبی- ریوی............................ 60
هماهنگی...................................... 60
وضعیت بدنی.................................. 60
عنوان صفحه
بخش دوم:
تاثیر ورزش و فعالیتهای بدنی بر روی اعصاب..... 62
حركت درمانی در اختلالات روحی و روانی.......... 63
حركت درمانی و فیزیوتراپی در ناراحتیهای عصبی.. 66
شیاتزو (طب سوزنی)........................... 67
روش درمان در شیاتزو......................... 68
آب درمانی و حمام درمانی...................... 69
دست درمانی یا درمان با دست “Manual Yheropy”...... 70
فصل ششم
...
تعریف ماساژ
ماساژ یكی از قدیمی ترین، مفیدترین و آسانترین نوع درمان برای تسكین درد و سایر نشانه های بیماری و آسیب است. از این روش درمانی به كرات برای افزایش گردش خون به یك قسمت مبتلا، كمك به تخلیه ترشحات ناحیه دیگر، شل كردن عضلات و كم كردن احتمال تحلیل رفتن عضلانی استفاده می شود.
ماساژ همچنین در درمان آرتریت ها، پیچ خوردگی ها، كبودی ها و درد ناشی از كشش ساكرو ایلیاك و در بسیاری از حالات ارتوپدی از جمله مشكلات كمر مفید است. در ماساژ درمانی، حركات منظم با استفاده از اعمال فشار و مشت و مال دادن به كار می رود. بنابراین، فقط باید توسط یك فرد تعلیم دیده حرفه ای انجام شود.
در طب فیزیكی یا ورزشی، ماساژ درمانی می تواند برای تسكین درد، شل كردن عضله تحت فشار، بهبودی گردش خون و كاهش التهاب مورد استفاده قرار گیرد. اگر شما مسئول انجام هر نوع تكنیك ماساژ هستید اصول اساسی وجود دارند كه باید آنها را به كار ببرید. از جمله این كه هرگز اجازه ندهید ماساژ موجب درد بیمار شود. شخص را در یك وضعیت راحت قرار دهید. طی درمان از قسمت مبتلا حمایت كنید. از حركات موزون، آهسته و یكنواخت استفاده نمایید. حداكثر تماس دست با پوست را حفظ كنید.
در ترجمه این كتاب سعی بر آن بوده است كه ضمن امانت داری، حتی الامكان تمام اصطلاحات به فارسی برگردانده شود تا مطالعه آن برای افراد غیر حرفه ای نیز قابل استفاده باشد. امید است این اثر ناچیز مورد عنایت پزشكان، متخصصین طب فیزیكی، پرستاران و فیزیوتراپیست ها قرار گرفته و اینجانب را از نظرات ارزشمند خود بهره مند فرمایند.
(مترجم ماهرخ گلچین، 1379)
تعریف ماساژ
یكی از روشهای درمان بیماران كه قرنهاست مورد استفاده قرار دارد و برخی از متخصصان به آن، همچون اولین شكلهای درمانی می نگرند. مالیدن یا نوازش كردن بخش آسیب دیده یا دردناك است كه اصطلاحاً ماساژ نامیده می شود. امروزه كه پزشكی جنبه، علم مطلق یافته است، ماساژ بیش از پیش بخشی از درمان پزشكی محسوب می شود و معمولاً بیماران آن را با رضایت خاطر می پذیرند.
ماساژ قدیمی در اعصار كهن سنتی برای بهبود بخشیدن به عملكرد ورزشكاران بود. اینگونه كاربرد در رساله های بقراط جالینوس دیده می شود. جالینوس 18 نوع ماساژ مختلف از جمله ماساژ نرم، سخت، متوسط، آماده كننده و برگشت به حالت اولیه را از یكدیگر متمایز ساخته است و بیان می دارد كه می بایست از شرایط بدنی ورزشكار آگاهی كامل داشته باشد، نقاشی هایی از یونان باستان در دست است كه مالش پشت و سینه، بوكس بازان، ماساژ و ترآشیل دونده ها و ماساژ عضله ساق پا را نشان می دهد.
تحقیق رنگ در نشانه پیكتوگرام
رنگ در نشانه (پیكتوگرام |
![]() |
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 29633 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 125 |
رنگ در نشانه (پیكتوگرام
چكیده
رساله حاضر در مورد رنگ در نشانه (پیكتوگرام) میباشد. در فصل اول سعی كردهام مطالبی در مورد مفهوم كلی رنگ بیاورم واینكه دنیای تصویری ما از دو عنصر مهم تشكیل شده است كه عبارتند از:
فرم «شكل» و رنگ كه هر كدام لازم و ملزوم یكدیگرند.
و به صورت كلی در مورد رنگ در روانشناسی و نقش وكاربرد هشت رنگ در روانشناسی را آوردهام و به صورت گذرا در مورد رنگ در بین ملل مختلف و رنگ در تبلیغات و هنر اشاره كردهام.
و در فصل دوم مبحث رنگ در هنرهای تجسمی طرح و به نقش رنگ درنقاشی، گرافیك، معماری و كامپیوتر پرداختهام.
در فصل سوم مبحث رنگ در گرافیك را بازتر كرده و در مورد زیرشاخههای رشته گرافیك، جایگاه و كاربرد رنگ در آن توضیح داده، به صورت خلاصه و گذرا اشاره كردهام. و بالاخره در فصل آخر و فصل چهارم از رساله به كاربرد رنگ در نشانه (پیكتوگرام) به صورت مفصل پرداختهام و ابتدا تاریخچهای از نشانه و انواع نشانه و پیكتوگرام، را كه نشانهای تصویری است و شكل گرافیكی ساده شده است. بصورت واضح مشخصكنندة منظور و هدف خاص میباشد و بهترین زبان ارتباطی است كه بصورت علامت تصویری در جهان مورد استفادة تمام كشورهایی كه زبانهای مختلف دارند قرار میگیرد. سپس انواع پیكتوگرام و كاربرد آنها و همچنین ویژهگیهای كاربردی رنگ در پیكتوگرام را ذكر و در آخر رساله نتیجهگیری كرده، با توجه به اینكه منابع فارسی موجود در مورد موضوع رسالهام را بیشتر رسالهها و پایاننامههای تحصیلی تشكیل میدادند و حتی خیلی از اوقات پیرامون برخی نكات مطلب مكتوب وجود نداشت تلاش نمودم با مراجعه به منابع تصویر لاتین و جستجوی میدانی جبران این نقیصه را بنمایم و سعیام بر این بود كه توانسته باشم منبعی مناسبی در مورد این موضوع ارائه داده باشم.
رنگ
دنیایی كه ما آن را نظاره میكنیم از دو عنصر مهم تجسمی تشكیل شده است. این دوعنصر عبارتند از: فرم «شكل» و «رنگ»، كه هر كدام لازم وملزوم یكدیگرند.
هر موجودی كه در این دنیا به چشم میخورد، ابتدا از لحاظ شكل و اندازه احساس میگردد، سپس در حالی كه دارای پوششی از رنگ است مورد توجه قرار میگیرد. در عین حال رنگ علامت مشخصة هر شیئی طبیعی است، چنانكه یك گل سرخ به خاطر رنگش از دور جلب توجه میكند و نظر بیننده را به خود معطوف میدارد و یك میوة رنگی، با رنگش اعلام میكند كه رسیده است یا نارس میباشد. زمانی كه به سطح فلزات نگاه میكنیم، با توجه به رنگ آنها، میتوانیم جنس و حتی وزن آنها را احساس نمائیم.
هر وقت به رنگ قرمز آهن گداخته نظر میاندازیم، به صورت طبیعی از لمس كردن آن خودداری مینمائیم. رنگ قرمز كه نمایشگر رنگ آتش است، نمایانگر خون نیز هست، بنابر این ملاحظه میكنیم كه عنصر رنگ در دو مورد جداگانه، مفهوم و ارزش متفاوتی پیدا میكند.
ملاحظه میكنیم كه اهمیت رنگ در زندگی انسان اگر بیش ازشكل وفرم نباشد، كمتر از آن نیست. معمولا در آموزشگاهها، از طریق آموزش هندسه و اندازهها، توجه دانشآموزان را به شكلها و فرمهای طبیعت متوجه میسازند. دربارة فرمهای هندسی از جمله دایره، مربع، مثلث و روابط بین آنها آموزشهایی داده میشود و حجمهای هندسی مورد مطالعه قرار میگیرند و تعادل و توازن شكلها در نظر گرفته میشوند، با اینكه با دانش «پرسپكتیو» آشنا میگردند، و با سطح و حجم آشنایی به دست میآورند. انسان برای بیان آنچه میخواهد ابراز دارد، به گفتن یا نوشتن كلمات میپردازد. زبان او آكنده از سمبولهاست. اما غالبا نشانهها (Simbol) و صوری را نیز كه جنبة توصیفی دقیق ندارند به كار میرود. برخی از اینها فقط علائم اختصاری یا سلسلهای از حروف اول كلماتند، مانند UN (شكل اختصاری United Nation) سازمان ملل متحد.
...
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
گوگل الو نرم افزار انحصاري پيام رسان گوگل است،Google allo,
مبانی نظری سرمایه اجتماعی
مبانی نظری سرمایه اجتماعی |
![]() |
دسته بندی | مبانی و پیشینه نظری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 90 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |
مبانی نظری سرمایه اجتماعی
در 60 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx
قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه
چارچوب نظری پایان نامه با موضوع سرمایه اجتماعی
سرمایه اجتماعی
2-2.سرمایه[1]
سرمایه ثروتی است مولد ، یا منبعی كه شخص می تواند جهت ایجاد درآمد با منبعی اضافی دیگر به كار برد.سرمایه همیشه در اقتصاد سیاسی ماركس ،كار مجسم یا انباشته تعریف می شود ، در یك مناسب اجتماعی قرار می گیریدكه درآن مولد برای انباشت بیش تر سرمایه به كار گرفته می شود.
بوردیو سرمایه را كار انباشت ، تعریف می كند .به نظر البرو اندیشه ای كه در پس مفهوم اصلی سرمایه هست ، حتی در معنای مالی اولیه اش ،مفهوم ارزشی است كه می تواند اساس ارزش های آینده باشد.(البرو[2]،1995) بنابرین ، سرمایه هر منبعی است كه می تواند در عرصه ی خاصی اثر بگذارد. وبه فرد امكان می دهد كه سود خاصی را از طریق مشاركت در رقابت بر سر آن به دست آورد(استونس[3]،228:1998).
2-3 .اشكال سرمایه
برخی از محققین معتقدند بوردیو بین سه نوع كلی سرمایه ،كه ممكن است محتوای خاص عرصه ای داشته باشد تمایز قایل شده است.
1-سرمایه اقتصادی[4]
به درآمد پولی ، و هم چنین سایر منابع و دارائی های مالی اطلاق می شود تظاهر نهادینه اش را در حقوق مالكیت می یابد.مثلا" پول و اشیای مادی كه می توان برای تولید كالا و خدمات به كار برد.
2-سرمایه فرهنگی[5]
شامل تمایلات و عادات دیرین كه در فرآیند جامعه پذیری است.انباشت اشیای فرهنگی با ارزش مثل نقاشی و صلاحیت های تحصیلی و آموزش رسمی حاصل آمده است.ترنر[6](1198) در تعریف دیگری ، سرمایه فرهنگی را مجموعه ای از نمادها، عادات،منش ها ، شیوه زبانی ،مدارك آموزشی،ذوق و سلیقه ها و شیوه های زندگی كه به طور غیر رسمی بین افرادشایع است ،تعریف می كند.(ترنر،434:1998).
3-سرمایه اجتماعی[7]
مجموعه منابع باالفعل و باالقوه ای است كه با عضویت در شبكه های اجتماعی كنش گران و سازمان هابه وجود می آید.
4-سرمایه نمادین[8]
استونزو ترنر (1998)بر نوع دیگری از سرمایه به نام نمادین اشاره می كند.كه با استفاده از سمبل ها جهت مشروعیت بخشیدن به تصرف سطوح و گونه های متغیری از سه نوع سرمایه یاد شده می انجامد.(استونز،221:1998-ترنر،512:1998).بوردیو نیز در كتاب اشكال سرمایه ،سرمایه نمادین و فرهنگی را دقیقا" مترادف هم نمی داند .در طرح كلی تئوری عمل، سرمایه نمادین محتوای خاص حیثیت و شرف فرض می شود، حال آنكه مثال های سرمایه فرهنگی را در جای دیگری از آثار بوردیو درباره نهادهای آموزشی باز تولید ، انسان آكادمیك بهتر می توان مشاهده كرد و همان قدر كه به دانش مهارت یا شایستگی اشاره دارد . به شرف یا حیثیت نیز ، كه داشتن این سرمایه می تواند به بار آورد می پردازد.سرمایه فرهنگی مسلما" گونه ای سرمایه نهادین ، به طور كلی است.اما شكلی از سرمایه نمادین است.(بوردیو[9]،7:1997).
[1]-Capital
2-Albro
3-Estons
[4]-Economic Capital
2-Cultural Capital
3-Terner
4-Social Capital
5-Symbilic Capital
1-Bordioo
....
2-9.دیدگاه های نظری خارجی سرمایه اجتماعی
2-9-1.نظریه جیمز کلمن
كلمن اولین محققی بود که به بررسی تجربی مفهوم سرمایه اجتماعی پرداخت. کلمن به کارکرد سرمایه اجتماعی توجه دارد. به نظر او، سرمایه اجتماعی بخشی از ساختار اجتماعی است که به کنش گر اجازه می دهد تا با استفاده از آن به منابع خود دست یابد . این بعد از ساختار اجتماعی شامل تکالیف و انتظارات، مجاری اطلاعرسانی، هنجارها و ضمانت اجرایی است که انواع خاصی از رفتار را تشویق کرده یا منع میشوند (کلمن، 1377 : 476).
به اعتقاد کلمن، سرمایه اجتماعی می تواند به سه شکل ظاهر شود:
اول، تکالیف و انتظاراتی که بستگی به میزان قابلیت اعتماد به محیط اجتماعی دارد.
دوم، ظرفیت اطلاعات برای انتقال و حرکت در ساختار اجتماعی که بتوان پایهای برای کنش فراهم نمود.
سوم، هنجارهایی که توأم با ضمانت اجرایی موثر باشند(شارع پور , 1381).
کلمن برخی ازروابط اجتماعی راکه می تواند منابع سرمایهای سودمند ایجاد کند به شرح ذیل نام می برد.
1-تعهدات وانتظارات
اگر Aبرای Bکاری انجام دهد با اعتماد به اینکه Bدر آینده آن را جبران خواهد کرد این امر انتظاری را در A وتعهدی را ازجانب B برای حفظ اعتماد ایجاد می کند. این تعهد را می توان مانند ( برگه ای اعتباری) تصور کرد که دردستA است باید عملکردی از طرف Bبازخرید شود. اگرA تعداد زیادی از این برگه های اعتباری ازتعدادی افرادکه باآنها رابطه دارد در دست داشته باشد در آن صورت همانند ی باسرمایه مالی مستقیم است. این مجموعه برگه ها اعتباری بزرگ را تشکیل می دهند که A می تواند درصورت لزوم از آن استفاده کند، مگر اینکه اعتمادکردن غیرعاقلانه باشد و برگه ها بیانگر وام های اعتباری باشند که بازپرداخت نخواهد شد. ...
...
تحقیق رنگها
تحقیق رنگها |
![]() |
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 34 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 46 |
تحقیق رنگها
مقدمه
از روزگاران بسیار دور، رنگ ها همواره پیرامون بشر را احاطه كرده و وی را تحت نفوذ خود درآورده اند، و چندی بیش نیست كه ما قادر به تولید رنگ و استفاده از آنها شده ایم. تا پیش از قرن نوزده، فقط تعدادی رنگ و مواد رنگی شناخته شده بودند كه بیشتر آنها ریشه آلی داشتند. گران نیز بودند، به طوری كه استفاده از پارچه های رنگی و مواد تزئینی فقط در انحصار ثروتمندان بود. صدها هزار حلزون زندگی خود را از دست دادند تا امپراتور روم بتواند ردای بنفش خود را به تن كند، در حالی كه رعایای او ناگزیر بودند به پوشیدن پارچه های پنبه ای یا كتانی ساده، پوست یا پشم حیوانات بسنده كنند.
فقط در 100 سال اخیر بوده است كه وضع یاد شده سرا پا دگرگون شد : نخست، از تركیب آنیلین[1]، و بعدها، از طریق مشتقات قطران ذغال و اكسیدهای متالیك، رنگ را به راحتی بدست آوردند. امروزه، هرچیزی را كه بشر می سازد دارای رنگ است. هزارها رنگ- از هر رنگ و نمائی كه قابل تصور باشد- بوجود آمده اند و تقریباً برای هر منظوری، رنگ خاصی فراهم است. علاوه بر این كه ما رنگ آبی آسمانی، رنگ سرخ غروب آفتاب و رنگ سبز درختان و تمام رنگ های طبیعی را در اخیتار داریم، اشیاء ساخته شده به وسیله بشر، چراغ های نئون، تصاویر نقاشی، كاغذ دیواری ها و تلویزیون رنگی نیز پیوسته ما را شیفته و مسحور خود می سازند.
این استفاده روز افزون از رنگ ها، همراه با رقابت فزاینده میان تولید كنندگانی كه مشتاق افزایش فروش محصولات خود هستند، تحول زیادی را در زمینه روانشناسی رنگ پدید آورده است، هرچند كه وقتی این روانشناسی وارد صحنه بازاریابی می شود بسیاری از پژوهش های آن در معرض آزمون و خطا قرار می گیرد. مثلاً یك تولید كننده شكر می داند كه نباید محصول خود را در بسته سبز رنگ عرضه كند، درحالی كه زیبائی های یك شیشه دهن گشاد قهوه ای رنگ حاوی شكر مدت ها در قفسه می ماند تا به فروش برسد. رنگ های طبیعت در ما تأثیر گذارده اند، و این آثار به گونه ای ژرف و اجتناب ناپذیر در جان و روح ما جایگزین شده است. معذالك در مورد چیزهایی كه خریداری می كنیم، از آزادی انتخاب، بكار بردن دوست داشتنی ها و غیر دوست داشتنی ها، سلیقه ها و سنت هایمان، برخورداریم.
به خاطر همین ملاحظات است كه یك تولید كننده باید تحقیق نماید تا مطمئن شود كه ما خریداران، جنس او را بر كالاهای مشابه ترجیح می دهیم. اگر محصول او شكر باشد، در این صورت او می داند كه باید شكر خود را در یك بسته آبی رنگ و یا حداقل دارای یك زمینه آبی عرضه كند و به هیچ وجه از رنگ سبز استفاده نكند. ولی به احتمال زیاد دلیل آن را نمی داند. دلیلش این است كه احساس فیزیولوژی انسان در رابطه با رنگ آّبی، «شیرینی» است. از سوی دیگر، رنگ سبز یك احساس «گس» را در انسان پدید می آورد. چه كسی خواستار شكر «گس» است. شركت هواپیمائی كه مسافرانش حاضر نیستند با شركت هواپیمائی دیگری پرواز كنند، دلیل آن شاید این باشد كه هواپیماهای شركت مزبور تاكنون سابقه سقوط نداشته اند، یا این كه بهترین هواپیما را در اختیار دارد، یا مهمانداران زن آن بسیار مؤدب می باشند، ولی شاید به این خاطر نیز باشد كه آنها از خدمات یك مشاور شایسته رنگ استفاده كرده اند.
...
مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاشیه نشینی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاشیه نشینی |
![]() |
دسته بندی | مبانی و پیشینه نظری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 98 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 68 |
مبانی نظری و پیشینه پژوهش حاشیه نشینی
در 68 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx
قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه
چارچوب نظری پایان نامه با موضوع حاشیه نشینی
حاشیه نشینی
2-10.دیدگاه های حاشیه نشینی
در ارتباط با علت یابی و شناخت زمینه های حاشیه نشینی ، نظریات متفاوت اگر چه تا حد زیادی ناشی از وجود مختلف حاشیه نشینی است.لیكن تعلق صاحب نظران به دیدگاه و مكاتب فكری گوناگون ، سهم مهمی در این امر دارد.در اینجا سعی می شود علل حاشیه نشینی از دیدگاه های مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
2-10-1.دیدگاه لیبرالیستی
این دیدگاه ها عمدتا" خاص كشورهایی است كه با نظام اقتصاد آزاد اداره می شوند.بویژه ایالات متحده آمریكا از آن جمله می باشد.این دیدگاه ها تحت تا"ثیر فلسفه پوزیتیسم قرار دارند و از بررسی سطحی علل و عوامل مختلف تجاوز نمی كنند.این امر شاید ناشی از تعهدی باشدكه علم (به مفهوم جدید آن )نسبت به نظام سرمایه داری و طبقات حاكم و حاكمیت كشورهای قانونی بر عهده گرفته است.
بسیاری از محققان لیبرالیست ، كه از معتقدان و مبلغان مكتب كاركرد گرایی میباشند ،علت عمده حاشیه نشینی را ناشی از كاركرد جاذبه های شهری و دافعه های روستائی به شمار می آورند.به نظر آنها افزایش جمعیت یكی از علل مهمی است كه زمینه را برای مهاجرت مازاد نیروی كار روستائی فراهم می آورد.عدم دسترسی مهاجرین به مشاغل اقتصاد شهری ، همراه با فقر اقتصادی و عدم تخصص آنها موجب می شود كه آنها مجبور شوندآلونك ها و زاغه هایی كه اغلب فاقد هر گونه تسهیلات شهری از قبیل آب و برق و تلفن است را برای زندگی بر گزینند.
برخی دیگر از كاركردگرایان به عوامل دیگری غیر از افزایش جمعیت تاكید نموده اند.به عنوان مثال (هوم هویت1 عوامل فیزیكی ، مانند زمین های رها شده و اراضی نامناسب شهری و بالابردن قیمت زمین و مسكن و برخی عوامل اقلیمی را زمینه ساز هجوم مهاجران به مناطق خاصی از شهرها و ایجاد حاشیه نشینی و زاغه نشینی می دانند.
2-10-2.دیدگاه ساختارگرایان
رادیكالیست ها كه عمدتا" از دیدگاه اقتصاد سیاسی به مسائل می نگرند اگر چه در قبول این اصل ،كه حاشیه نشینی در كشورهای در حال توسعه ،در نتیجه مهاجرت از روستاهابه شهرهای كوچك وبه شهرهای بزرگ می باشد .و با لیبرالیست ها هم عقیده هستند.لیكن بر خلاف لیبرالیست ها ، این مهاجرت را ناشی از خصوصیات كاركردهای شهری نمی دانند.بلكه ساختاراقتصادی نا بسامان كشورهای در حال توسعه را كه ناشی از ادغام كشورهای مزبور در نظام اقتصاد و تجارت جهانی است،در این امر دخیل می دانند.
...
2-11.تعریف حاشیه نشینی
با توجه به اشکال مختلف حاشیه نشینی وتنوع عوامل تشکیل دهنده آن تعارف مختلفی ارائه شده است.از نظر منصوریان و آیت اللهی حاشیه نشینان کسانی هستند که در سکونت گاه های غیر متعارف با ساکنین بافت اصلی شهر زندگی می کنند گروه های مزبور بیشتر بر اثر نیروی دافعه ی خاستگاه – چون فقر و. بیکاری و کمتر عوامل جاذب شهری از زادگاه خود – روستا ، ایل یا شهر رانده شده و به شهرها روی آورده اند از آنجا که اکثریت این گروها بی سواد بوده و مهارت لازم را جهت جذب در بازار کاری شهر ندارند. عامل پس ران شهری را از شهر رانده و به حاشیه کشانده شده اند زاهد زاهدانی حاشیه نشینی را چنین تعریف کرد . منظور از حاشیه نشینینان کسانی هستند که در محدوده اقتصادی شهر زندگی می کنند . جذب نظام اقتصادی و اجتماعی شهر نشده اند در جایی دیگر حاشیه نشینی چنین تعریف شده است حاشیه نشینی به نوعی زندگی اطلاق می شود که نسبت به شیوه ی رایج زندگی یعنی شهری ، روستایی و ایلاتی متفاوت بوده و با ویژگی هایی اجتماعی و اقتصادی مخصوص به خود بافت فیزیکی معینی را به وجود اورده است چارلز آبرات کارشناس معروف مسکن از مفهوم زاغه ها و مناطق حاشیه نشین تعبیری به این شرح ارائه می دهد ساختمان یا بخشی از شهر که در آن ویرانی ، نارسایی عرضه خدمات در مانی ، تراکم زیاد جمعیت در واحدهای مسکونی فقدان آسایش لازم و خطرات ناشی از عوامل طبیعی دیده می شود كه می تواند به عنوان زاغه ها و یا مناطق حاشیه نشین معرفی می گردد . از نظر عابدینی حاشیه نشین به مفهوم کمی، به کسی گفته می شود که در شهر سکونت دارد ولی به عللی گوناگون نتوانسته است جذب نظام اقتصادی و اجتماعی شهر شود و از خدمات شهری استفاده کند وی معتقد است که گرچه ریشه اصلی حاشیه نشینی راباید در عواملی که موجب مهاجرت افراد از روستا می شود جستجو کرد ولی تمام حاشیه نشینان از مهاجران تشکیل شده است و به صورت غیر قانونی صورت گرفته استبه عبارت ساده تر می توان گفت که مناطق حاشیه نشین محدودهای خاصیاز شهرها هستند که به لحاظ شرایط اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کالبدی کما بیش اشکار با سایر مناطق شهری دارند در این پژوهش منظور از حاشیه نشینان کسانی هستند که تحت تاثیر هم دامنه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی زادگاه خود و هم جاذبه های اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی شهرها به شهرها روی آورده اند . ...
...
قسمت هایی از منابع فارسی:
1. -ازکیا،مصطفی.(1381). جامعه شناسی توسعه،تهران:نشر کلمه.
2. -امیر کافی ،مهدی.(1380).اعتماد اجتماعی و عوامل موثر بر آن،مجله نمایه پژوهش ،شماره 18،سال پنجم.
3. -انصاری ،عبدالمعبود(1369). حاشیه نشینان شیراز به تهران,تهران: انتشارات آگاه.
4. -انصاری ،عبدالمعبود.(1369).ایرانیان مهاجر در ایالات متحده پژوهش در حاشیه نشینی دوگانه،(ترجمه ابوالقاسم سری) ،تهران:انتشارات آگاه.
5. -آرون ،ریمون.(1374) .مراحل اساسی سیر اندیشه در جامعه شناسی،(ترجمه باقر پرهام )،تهران:شرکت انتشارات علمی و فرهنگی ،چاپ چهارم.
6. -الوانی،مهدی و نقوی،میر علی.(1381). سرمایه اجتماعی ،مفاهیم و نظریه ها،فصل نامه مدیریت،دانشگاه علامه.
7. -بهزاد ،داود(1382). تحلیل نظری سرمایه اجتماعی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی.
8. -بوردیو،پی یر.(1380). نظریه کنش دلایل عملی و انتخاب عقلانی،(ترجمه مرتضی مردیها)،تهران:انتشارات نقش و نگار،جلد اول.
...
قسمت هایی از منابع غیر فارسی:
1-Bradley T:cullen and Michael Pretes,(2000).The Meaning OfMarginality:Interpretations and Perception in Social Science.the Social Science Journal Volme 37 .، 1ssue 2 ،1 April 2000 ،P.P 215,229.
2-Coleman –J.(1988)-Social capital in the creation of human capital –American Jouvnal of sociology,P.P:94,95,120.
3-Colic-Peisker V. (2003)and I. Walker Human Capital Acculturation andSocial Identity: Bosnian refugees in Australia Journal of Community and Applied social psychology 13:337-360.
4-Colic-Peisker V. (2008)Migration Class and Trans National Identities:Creations in Australia and America . urbana and Chicago:linois universityPress Fothcoming.
5-Clinard The Free Press.1966.
...
تحقیق ماهیت «تصویر» و «اندیشه»
تحقیق ماهیت «تصویر» و «اندیشه» |
![]() |
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 27 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 63 |
تحقیق ماهیت «تصویر» و «اندیشه»
وینگشتاین بعد از بیان اصول و مبادی هستی شناسی به طرح ماهیت اندیشه و تصویر و از آن پس به طرح ماهیت زبان می پردازد این انتقال از طریق این ایدهی معروف ویتگنشتاین صورت می گیرد كه اندیشه ها و گزاره ها تصاویر واقعیت هستند.
وینگشتاین قبل از اینكه وارد مبحث ماهیت اندیشه و زبان شود به طور مختصر در ابتدا دربارهی ماهیت تصویر سخن می گوید ما از طریق یك تصویر می توانیم واقعیت را بازنمایی كنیم «تصویر نمایانگر وضع در فضای منطقی … است . تصویر مدل واقعیت به شمار می آید» (رساله 2/2 ، 11/2) هر تصویری از عناصر و اجزایی تركیب شده است كه مقوم تصویر می باشند هر یك از این اجزاء و عناصر، ابژه ای در عالم واقعیت را بازنمایی می كنند، تركیبی از این تصویر، تركیبی از ابژه ها را در یك وضعیت امر بازنمایی می كند. همانطور كه میان ابژه های واقعیت ترتیب و رابطه ای وجود دارد، همین رابطه نیز میان عناصر تصویر كه معرف این ابژه ها می باشند نیز وجود دارد. ویتگنشتاین همانطور كه روابط میان ابژه های واقعیت را صورت منطقی واقعیت تلقی می كند، روابط میان عناصر تصویر را نیز «ساختار تصویر» می نماید. ساختار منطقی تصویر، خواه در اندیشه یا در زبان، همشكل و همریخت ساختار منطقی حالت امور واقعی است كه بازنمایی می كند (مقالهی اینترنت «لودویگ ویتگنشتاین» از دایره المعارف اینترنت) لذا یك نوع اشتراك میان تصویر و واقع در صورت منطقی شان وجود دارد، در صورتی كه این اشتراك در میان نباشد در آن صورت تصویر نمی تواند واقع را بازنمایی كند، زیرا «در تصویر و چند تصویر شده، بایستی وجه مشتركی در میان باشد تا اولی تصویر دومی گردد.» ( رساله 161/2) رابطهی تصویریی كه میان تصویر و چند تصویر شده تحقق می یابد ناشی از همین اشتراك در صورت و هم آرایی و تطابق عناصر آنهاست و همین هم آرائی است كه این امكان را به تصویر می دهد تا تصویر كنندهی واقعیت باشد (رساله 1515/2 و 1514/2)
ویتگنشتاین از آنجایی كه ساختار و تركیب نمایش یك تصویر را شكل و صورت منطقی می نامد، به همین علت نیز مقصر است. هر آنچه كه یك تصویر است، یك تصویر منطقی نیز می باشد، در حالی كه هر تصویری به عنوان مثال نمی تواند فضایی باشد (رساله 182/2).
اما این صورت منطقی تصویر به وسیلهی خود تصویر نمی تواند منعكس شود و صرفاً هر تصویری می تواند دال بر آن باشد، ویتگنشتاین معنای یك تصویر را «آنچه را كه یك تصویر مجسم می دارد» تعریف می كند (رساله 221/2) و معنای آن را متمایز از صدق و كذب آن می داند می گوید «آنچه را كه تصویر مجسم می كند، آن را مستقل از درست یا نادرست بودنش و بر مبنای شكل نمایش آن مجسم می نماید» (رساله 22/2) و معتقد است، درستی و نادرستی تصویر نیز به واسطهی سازگاری یاناسازگاری مضمون تصویر با واقعیت تعیین می شود (رساله 222/2) یعنی باید آن را با واقعیت مقایسه كرد تا درستی یا نادرستی آن را تعیین كنیم، بدین ترتیب تعیین پیش بینی درستی یا نادرستی تصویر را رد می كند و می گوید «تصویر به تنهایی نمی تواند معرف درستی یا نادرستی خود باشد» (224/2)
وینگشتاین تمایز میان معنا و صدق و كذب گذاره را نیز در رساله مطرح می كند زیرا طبق نظریهی تصویری اش گذاره نیز تصویر واقعیت می باشد و معتقد است كه هر گزارهی قبل از تعیین صدق و كذب آن باید معنایی داشته باشد یعنی در تقسیم اولیه ابتدا گزاره را به معنادار و بی معنا تقسیم می كند و بعد صدق و كذب آنها را مطرح می كند.
...
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
گوفايل,